Nominatie Best Business Webshop of the Year | Aces Direct

Nominatie Best Business Webshop of the Year

Nominatie Best Business Webshop of the Year

De genomineerden voor de zeventiende editie van de Channel Awards 2018 zijn bekend. ACES Direct heeft een nominatie te pakken in de categorie beste Business Webshop of the Year in de Reseller categorie.

Vakjury

De Channel Awards genomineerden worden uit alle inzendingen gekozen door een vakjury. Die vakjury bestaat uit een team met vertegenwoordigers van fabrikanten, distributeurs, resellers en eindgebruikers. De in totaal twintig juryleden bepalen in wisselende samenstelling de genomineerden in de verschillende categorieën. Ze hebben afzonderlijk van elkaar alle voordrachten van een cijfer voorzien (waarbij een 10 het hoogst en een 1 het laagst was). De vijf hoogste gemiddelden verdienden een nominatie. Voor de jury waren de content en functionaliteiten per branche, de gepersonaliseerde webshop en de ACES Direct IT-blog doorslaggevende factoren.

Motivatie

"ACES Direct loopt met haar webshop voorop in de zakelijke IT-markt. De website biedt onder meer verschillende content en functionaliteiten toegespitst per branche, een gepersonaliseerde webshop en een IT-blog waar eigen accountmanagers lezers bijpraten over innovatieve ontwikkelingen, trends en weetjes. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Aces Direct te nomineren in de categorie Best Business Webshop van het Jaar."

Branchegerichte benadering

ACES Direct biedt branchespecifieke oplossingen en diensten voor de branches overheid, zorg, educatie, resellers en industrie. Wij houden onze klanten op de hoogte van de laatste IT-ontwikkelingen binnen hun branche. Hierdoor kunnen zij zich focussen op hun core business.

Custom shops

Wij bieden onze grote klanten de mogelijkheid tot een gepersonaliseerde webshop, waarbij zowel het assortiment als de content en layout naar wens aangepast kunnen worden. Daarnaast bieden wij diverse opties voor Choose Your Own Device shops.

IT-blog

Via onze IT-blog houden onze klanten hun IT-kennis up-to-date. Accountmanagers en Solution advisors delen hun kennis via diverse blogs over uiteenlopende onderwerpen zoals IT-security, AVG, aanbestedingen en cloud.

Waardering uit de branche

Managing Director Sven van Boxtel is trots op de nominatie. “Dat wij tussen al deze mooie bedrijven door een vakjury genomineerd zijn is een mooie erkenning. Het geeft weer dat niet alleen onze klanten maar ook de rest van de IT-branche waardering heeft voor ons bedrijf.”

Stemmen vanaf 5 juli tot en met 11 november

Vanaf donderdag 5 juli kan de markt stemmen voor de Channel Awards 2018. De Publieksstemming telt voor vijftig procent. Het gemiddelde oordeel van de juryleden zorgt voor de tweede helft van de uitslag. Op donderdag 11 december maakt de organisatie per categorie de winnaars bekend.

Breng uw stem nu uit via de banner hieronder!

  Feedback