Blog

Blog

Uitgelicht bericht
Klaar voor GDPR met Windows 10 voor bedrijven
Vanaf 25 mei moeten alle organisaties zich houden aan de nieuwe privacywetgeving: 'General Data Protection Regulation'. Ontdek wat een upgrade naar Windows 10 voor uw bedrijf kan doen.
Microsoft Inspire dag 2
Gisteren ging het vooral om generieke informatie maar vandaag ging de informatie de diepte in.
Microsoft Inspire dag 1
Tijdens Inspire toont Microsoft haar plannen voor het aankomende jaar en deelt het kennis, innovaties en zoals de naam aangeeft inspirereert het bedrijf partners om de wereld beter te maken.
Viva las Vegas: samen HPE OEM naar een hoger niveau tillen
ACES Direct was één van de twee Nederlandse OEM partners die HPE Discover conferentie bijwoonden. Hoe tillen we samen OEM in Nederland naar een hoger niveau?
Dit moet u weten over het werken met meerdere beeldschermen
Onze accountmanagers staan dagelijks in contact met hun persoonlijke klanten. Welke vragen komen zij veel tegen en hoe kunnen we daarmee helpen? Vandaag duiken we in een onderwerp waar senior accountmanager Koen van Grevengoed veel vragen over krijgt: het werken met meerdere beeldschermen.
Office 2019 preview voor zakelijke gebruikers
Benieuwd naar Office 2019? Zakelijke gebruikers kunnen vanaf nu een preview van het pakket bekijken.
office
Office 2019
office365
software
Kostenbesparing met een verbeterde industriële documentstroom
De maakindustrie is een sector die aan elkaar hangt van processen. Het proces in de regel heilig. Toch zijn er manieren om verbeteringen aan te brengen zonder dat proces te verstoren: het verbeteren van documentstromen.
industrie
office365
paperless office
Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9
  Feedback