Blog

Blog

Uitgelicht bericht
Bestond internet in het geboortejaar van koning Willem-Alexander?
Niet alleen Willem-Alexander maar ook de IT-sector stond 50 jaar geleden in de babyschoenen. Hoe zag de IT wereld er in de jaren ’60 uit?
Microsoft omarmt educatie met Windows 10 S
Met een nieuwe versie van Windows; Windows 10 S sluit Microsoft de onderwijssector in de armen. Wat houdt deze versie in?
Hoe veilig is mobiel werken?
Ook de overheid maakt steeds meer gebruik van smartphones en tablets. Hoe kun je de risico’s die deze ontwikkeling met zich meebrengt, zoveel mogelijk beperken?
printen, infographic
Printing in 1 minuut
Printen zonder zorgen, kosten besparen, MVO, document oplossingen tot en met security. Hoe krijgt u dat voor elkaar? Tijd voor een infographic. Lees het in één minuut.
Aanbesteden kan anders en flexibeler
Aanbesteden kan anders en flexibeler
Veel aanbestedingen bevatten zeer precieze omschrijvingen van hardware en software om geleverd te krijgen, maar dat levert niet per se de beste match op.
IT-Security en de overheid – Een uitdaging op alle niveaus
De overheid beheert gevoelige gegevens van burgers. Daarom moeten ze aan strenge richtlijnen voldoen op het gebied van IT-security. Nieuwe ontwikkelingen, zoals mobiel werken en de cloud, zorgen voor een complexere infrastructuur.
Goedkope 3D-printers voor onderwijs, is het mogelijk?
Goedkope 3D-printers voor onderwijs, is het mogelijk?
3D-printers zijn tegenwoordig goedkoper en gebruiksvriendelijker dan ooit waardoor ze goed inzetbaar zijn voor het onderwijs.
Feedback