Blog

Blog

Veilig netwerk, Cloud, multi-factor identificatie, ACES Direct
Een veilig netwerk begint bij goede identiteitscontrole
Boze ex-werknemers die bedrijfsgegevens stelen om naar de kranten te lekken, criminelen die er vandoor gaan met de gegevens van klanten. Het is de nachtmerrie van veel bedrijven.
Cloud
identificatie
netwerk
security
Veilig
Werkplek van de toekomst, ACES Direct
De werkplek van de toekomst past in je broekzak
De werkomgeving van de toekomst is flexibel, licht en krachtig. Hij is overal en altijd beschikbaar. Hoe gaat deze werkplek er uitzien?
mobility
werkplek
Cloud, Cloud computing, In de Cloud werken
De Cloud in 1 minuut
De Cloud; we hebben hem bijna allemaal wel eens gebruikt. Toch is een groot deel van de mensen zich daar niet bewust van. Wat is de Cloud en waar gebruiken we het voor?
cloud
Team Non-Profit, IT-behoeften, zorg, educatie, overheid, blog, ACES Direct
Verticalisering biedt ook non-profit meer 'winst'
Door expertise per sector te bundelen in één dedicated brancheteam wil Team Non-Profit van ACES Direct de IT-behoeften van klanten in de zorg, educatie en overheid nog beter begrijpen.
expertise
Niche
secrot
sectoren
3D Printen, de toekomst
3D Printen: Met de voeten op aarde
Gian-Carlo Sterken is de 3D dromer van ACES Direct. 'Ooit zit ik van mijn 3D-geprinte lunch te genieten. Met de nadruk op ooit. Nu is het tijd om met de voeten op aarde te komen. Wat is écht mogelijk met 3D-printing?'
3D print en scan
Van hype naar hybride met de Cloud
Van hype naar hybride met de Cloud
Tilburg, 7 juni 2016 - De ICT infrastructuur van ondernemingen wordt volgens ACES Direct Solution Architect, Geo van der Velden, steeds minder zichtbaar. “De hype rond Cloud ligt achter ons. We werken naar een hybride vorm waarbij software de bindende factor vervult tussen beide werelden.” “Ontwikkelingen binnen onze industrie gaan snel. De oude structuren zijn niet meer afdoende voor de nieuwe generatie werkenden. Je leest het overal. We worden steeds mobieler.
cloud
Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
  Feedback