Blog | ACES Direct
Blog

Blog

veilig Wi-Fi
Veilig werken op openbare Wi-Fi netwerken
Van werken op locatie tot aan even een mail beantwoorden, naast een apparaat is daar één ding onmisbaar voor: internet. Gratis Wi-Fi helpt ons vaak op weg maar vormt ook een groot veiligheidsrisico. Dit heeft u nodig om veilig te werken op openbare Wi-Fi.
Mobility
Security
Wi-Fi
Dit was Microsoft Inspire
Microsoft Inspire zit er inmiddels op. Voor mij en met mij ACES Direct leerzame dagen. Een kijk in de keuken van een waardevolle partner. Het is duidelijk dat Microsoft allang meer is dan Windows Operating System.
Cloud
Microsoft
Microsoft Inspire
Microsoft Inspire dag 2
Microsoft Inspire dag 2
Gisteren ging het vooral om generieke informatie maar vandaag ging de informatie de diepte in.
Dag 2
Inspire
Microsoft
Microsoft Inspire dag 1
Microsoft Inspire dag 1
Tijdens Inspire toont Microsoft haar plannen voor het aankomende jaar en deelt het kennis, innovaties en zoals de naam aangeeft inspirereert het bedrijf partners om de wereld beter te maken.
cloud
Microsoft
Microsoft Inspire
Mike in Vegas
Viva las Vegas: samen HPE OEM naar een hoger niveau tillen
ACES Direct was één van de twee Nederlandse OEM partners die HPE Discover conferentie bijwoonden. Hoe tillen we samen OEM in Nederland naar een hoger niveau?
HPE
OEM
Jan-Willem praat over AVG/GDPR
Paniekvoetbal; ben ik te laat met AVG?
De AVG is meer dan een maand in werking. Veel bedrijven worstelen nog. Gezien het lopende WK schiet er een vergelijking door mijn hoofd. Veel bedrijven spelen paniekvoetbal. Wat kunt u nu nog doen?
AVG
GDPR
Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
  Feedback