Viva Las Vegas: samen HPE OEM naar een hoger niveau tillen
Viva las Vegas: samen HPE OEM naar een hoger niveau tillen

Viva las Vegas: samen HPE OEM naar een hoger niveau tillen

Viva las Vegas: samen HPE OEM naar een hoger niveau tillen

Groot, groter, grootst. Niet alleen een weerspiegeling van Las Vegas maar ook van de plannen met HPE OEM. Namens ACES Direct mocht ik als één van de twee Nederlandse OEM partners de HPE Discover conferentie bijwonen. Hoe tillen we samen OEM in Nederland naar een hoger niveau? 

Tijdens Discover toonde HPE hoe zij zorgen voor een cloud enabled wereld. Het was de eerste keer dat het bedrijf dat deed onder de leiding van de nieuwe CEO Antoni Neri. Volgens Neri ligt de toekomst bij een edge-centric en data-driven wereld. Een wereld die HPE mogelijk wil maken met zijn technologische toepassingen en die van partners. Dat onderstrepen zij door bijvoorbeeld een investering van vier miljard in Intelligent Edge waardoor het bedrijf een grote speler wordt in de IoT branche.  

Kennismaken met OEM 

Voor ACES Direct en mij persoonlijk was het ook een blik achter de schermen. Het is mooi om te zien hoe andere partners bezig zijn met HPE. Het stelde ons in staat om te zien wie de gezichten achter al die bedrijven zijn. Daarnaast konden wij samen nadenken over de beste manieren om organisaties vooruit te helpen. Belangrijk in deze was de ontmoeting met de VP’s en WW Directors binnen het OEM team, een op een sessies om de rol van ACES Direct in de markt toe te lichten, klantcases door te nemen en onze visie te delen. Een ding werd  overduidelijk: OEM is booming en ACES Direct is er klaar voor! 

OEM HPE

Oplossingen boven technologie 

Het valt op dat HPE steeds meer oplossingen naar de voorgrond brengt in plaats van de techniek. De technische basis van het bedrijf is sterk en heeft zich de afgelopen jaren bewezen. Het vooruitschuiven van de oplossingen is volgens mij een sterke keuze. Tijdens mijn werk als Key Accountmanager binnen de industriële branche merk ik het dagelijks: de klant wil een oplossing, ze willen vooruit en techniek is daarin ondersteunend.

HPE heeft dat begrepen en juist hier komt het OEM programma om de hoek kijken. Hiermee kunnen we gezamenlijk onze klanten (System Integrators en/of Embedded Solutions) helpen hun oplossing nóg beter te maken. Door de kennis en ervaring binnen Team Industrie weten wij de onderscheidende factor te zijn door de markt en haar projecten te begrijpen en begeleiden. 

 

Deel op social media
  Feedback