Aan het roer van je eigen ontwikkeling
Aan het roer van je eigen ontwikkeling

Aan het roer van je eigen ontwikkeling

Aan het roer van je eigen ontwikkeling

Onlangs was het voor ACES Direct tijd om tijdens onze jaarlijkse kick-off terug te blikken en vooruit te kijken. Net als elk jaar was het weer duidelijk; onze medewerkers zijn de kern van de organisatie. Als HR-manager ben ik daar niet alleen trots op, ik werk actief aan dat klimaat. 

Ik geloof in het belang van verbinding van medewerkers aan ACES Direct en zie HR als verbindende factor tussen mens en organisatie. Voor mij is HR; tijd maken om altijd in dialoog te zijn, goede gesprekken voeren met medewerkers en erachter komen wat ze écht boeit. Wat je persoonlijke aandacht geeft, groeit.  

De krimpende kloof tussen werk en privé  

Ik, en met mij de rest van onze organisatie, geloof in het écht investeren in de ander. De wereld wordt digitaler, maar menselijke connectie blijft belangrijker dan de snelheid waarin onze wereld digitaliseert. We stellen eisen aan collega’s, maar ook de mogelijkheden groeien. Het onderscheid tussen werk en privé wordt steeds kleiner. Je moet mee in die ontwikkeling. Dat vraagt om maatwerk in HR beleid dat inspeelt op de levensfase waarin medewerkers zich bevinden.  

Door medewerkers te begrijpen, weet je beter wat er nodig is om ontwikkeling te creëren en medewerkers een gevoel van ‘thuis’ te geven. Het in dialoog blijven met elkaar, over onder andere deze onderwerpen, draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en wederzijds vertrouwen binnen ACES Direct.  

Vrijheid, plezier en prestatie 

Als HR faciliteren we tevredenheid van collega’s. Dit gaat verder dan het creëren van ontwikkelmogelijkheden. Het is belangrijk dat medewerkers zich prettig voelen binnen de organisatie, plezier hebben in hun werk en trots zijn op wat ze doen. 

Het ontwikkelpotentieel van medewerkers past bij de koers die ACES Direct vaart. Medewerkers ‘staan aan het roer’ van hun eigen ontwikkeling en wij nodigen ze uit om mee te denken over de te varen koers en hun bijdrage hierbinnen. Zij krijgen de vrijheid om zich te ontwikkelen, zowel binnen de eigen functie, als daarbuiten; iedereen werkt zelforganiserend. Management en HR bekleden een faciliterende en coachende rol met als doel een optimale balans tussen optimale tevredenheid, blijvend binden en boeien en een positief bedrijfsresultaat.  

Werken bij ACES Direct? 

Klinkt dit als een bedrijf waar jij je thuis voelt? Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die deze visie delen. Kijk eens op onze vacaturepagina. Misschien zie ik je snel! 

Deel op social media
  Feedback