Aces Direct. Blijf gaan.
Zoeken
Zoeken

HR Manager Moniek van Beckhoven 10 jaar in dienst

HR Manager Moniek van Beckhoven 10 jaar in dienst

Werken bij Aces Direct

Wil jij ook werken bij een Topwerkgever in IT? Bekijk de actuele vacatures via de link hieronder!

Vandaag is onze HR Manager Moniek van Beckhoven 10 jaar in dienst. Een bijzondere mijlpaal!

Moniek betekent veel voor onze organisatie. Al 10 jaar werkt ze keihard aan ons employee first beleid. In alle projecten die zij bedenkt én implementeert, staat de medewerker voorop. Met projecten als 'Ambitiemanagement', 'Aces Culture, 'ACES FIT', het flexibel leasebeleid, 'Vitaliteitsprogramma's', 'Vrijwilligerswerk', en het werken met modellen als HR3P en BIG5/drijfveren helpt ze onze medewerkers (en daarmee Aces Direct) enorm vooruit. De enorme drive van Moniek zorgt ervoor dat wij een innovatieve werkgever zijn en blijven.

Goud waard

Sven van Boxtel (Managing Director Aces Direct): “Moniek is continu op zoek naar manieren om onze organisatie nóg beter te maken en om talent aan ons te binden. Moniek is, als fijne collega en HR-professional, goud waard voor onze organisatie, zij blijft gaan en zij zorgt ervoor dat wij blijven gaan!” Niet voor niets is Moniek in 2020 uitgeroepen tot HR Professional van het jaar. “In een roerige periode heeft ze continu gezocht naar een goede werk-privébalans voor medewerkers. En daar is ze met verve in geslaagd, door de dialoog met medewerkers, waaronder het MT te (blijven) voeren”, aldus Sven.

5e Beste Werkgever in IT

Dit jaar (2022) zijn we benoemd tot 5e Beste Werkgever in IT (Computable). Een mooie bekroning op de persoonlijke missie van Moniek: het versterken van ons werkgeversmerk, het creëren van een plek waar medewerkers hun ambitie kunnen waarmaken en het beste uit zichzelf kunnen halen. Moniek is het boegbeeld van onze kernwaarden groei, co-creatie en ownership. Iedere dag zorgt zij ervoor dat deze kernwaarden sterk verankerd zijn in onze bedrijfsvoering.

Wij zeggen: op naar de volgende 10 jaar😉.

Werken bij Aces Direct

Wil jij ook werken bij een Topwerkgever in IT? Bekijk de actuele vacatures via de link hieronder!