Week van MVO bij ACES Direct | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Week van MVO bij ACES Direct

Week van MVO bij ACES Direct

Anke Manders

Inkoper t. 013 762 18 82
Contactformulier

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: een term die steeds vaker terugkomt. Deze week is voor ons speciaal. De week van MVO. Bij ACES Direct is het een term die vaak voorkomt en cruciaal is voor de manier van zaken doen. Hoe maken we samen de wereld een stukje beter?

We gaan het gesprek aan met onze medewerkers, klanten en andere stakeholders. Hoe levert uw organisatie een bijdrage binnen de Nederlandse samenleving? Voor ons is het belangrijk om van elkaar te leren. Wij willen niet alleen onszelf verbeteren maar ook de wereld om ons heen. Komt u ook langs? Wij wisselen graag ideeën uit onder het genot van een gezonde snack.

Ambitieuze MVO doelen
We hebben op het gebied van MVO ambitieuze doelen. Lees bijvoorbeeld eens de blogs over MVO van HR manager Moniek van Beckhoven en Sales Operations Specialist Anke Manders over terugdringen van CO2 uitstoot en MVO beleid. Wij streven naar verbetering van onze prestaties op het gebied van duurzaamheid, milieuzorg en maatschappij. De certificering voor MVO Prestatieladder niveau 3 is hiervan het bewijs.

Wilt u een afspraak maken of gewoon eens telefonisch babbelen, dan kunt u contact opnemen met Anke Manders, één van de leden uit onze MVO werkgroep.

Draag ook uw steentje bij en win!
Bestel in de periode 17 juli t/m 21 juli groene producten, voorzien van de hoogste (gouden) EPEAT* status, en win een Fitbit Blaze sporthorloge. De order met het grootste aantal groene producten wint dit sportieve horloge. De winnaar wordt op 26 juli door zijn persoonlijke contactpersoon op de hoogte gesteld.

*EPEAT is het vooraanstaande, wereldwijde rating systeem voor groenere elektronica. Het is een eenvoudig hulpmiddel voor het identificeren van milieuvriendelijke apparaten.