Digitaal samenwerken | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Efficiënt samenwerken

Efficiënt samenwerken

Vandaag de dag zijn applicaties vanuit Microsoft, zoals Sharepoint, Onedrive en Office 365, niet meer weg te denken binnen de huidige infrastructuur van verschillende organisaties. Hierin zijn voor veel bedrijven de eerste stappen naar digitaal samenwerken gezet. Alleen zijn veel organisaties niet op de hoogte van de vele functionaliteiten van deze applicaties die dergelijke oplossingen te bieden hebben.

Efficiënter werken met Microsoft teams

Microsoft Teams is de nieuwe chatdienst van Microsoft dat geïntegreerd is met Office 365. De dienst maakt het mogelijk om nog efficiënter samen te werken in teams. In Teams is het mogelijk om per team meerdere communicatiekanalen aan te maken. Nooit meer verwarring wanneer er veel besproken moet worden. Geef elk project of discussie een eigen kanaal, zo behoud je het overzicht en beperk je tot één onderwerp tegelijk.

Teams is geïntegreerd in Office 365, dat betekend dat je met vertrouwde Office-programma’s kunt werken zoals Word, Excel en PowerPoint. De bestanden die je met de Office-programma’s maakt kun je eenvoudig en snel delen met je team, zonder een omweg te hoeven maken via bijvoorbeeld e-mail.

Ander voordeel is dat de chatdienst Teams doorzoekbaar is. Discussies en gedeelde bestanden kun je dus makkelijk terug vinden. Zit je in een team waarbij jullie vaak buiten kantoor aan het werk zijn? (Denk aan consultancy bureaus.) Dan is Teams een ideale manier om de communicatie op een overzichtelijke manier gaande te houden. Teams functioneert op zowel desktoppen als mobiele apparaten, dus je kunt altijd en overal samenwerken.

Contactformulier niet goed geconfigureerd