Werkplek voor creatie & ontwerp | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Werkplek voor creatie & ontwerp

Werkplek voor creatie & ontwerp

De mooiste creaties komen tot stand met de beste gereedschappen. Maar hoe ziet de ideale werkplek van een Grafisch Designer er uit? En hoeveel rekenkracht heeft een Video Editor nodig? Dankzij onze vergaande kennis over hardware in combinatie met grafische applicaties kunnen wij invulling geven aan de wensen en behoeftes van de creatieve afdeling van een organisatie.

De voordelen van een Werkplek voor Creatie & Ontwerp


De gouden combinatie

Hardware en software zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor zware grafische applicaties is het noodzakelijk dat beide perfect op elkaar zijn afgestemd. Wij zorgen ervoor dat de hardware geen vertragende factor wordt en het maximale uit de applicaties wordt gehaald. Zo leveren wij bijvoorbeeld workstations die speciaal zijn gecertificeerd voor Adobe of Autocad. Maar ook hoogwaardige monitoren met kleurkalibratie.


Efficiënt en betrouwbaar

Hoe lang doen jullie grafische medewerkers over het renderen van een grote afbeelding of video? Wat voor besparing zou het je organisatie opleveren als je deze tijd significant kunt verkorten? Met onze krachtige workstations vergroten wij de rekenkracht bij grafische werkzaamheden. Systemen die bovendien zijn gemaakt voor langdurig zware belasting en daardoor duurzamer zijn. Maar ook het eenvoudig en veilig delen van digitale ontwerpen via onze Adobe Cloud oplossingen zorgen voor een efficiëntieslag binnen de creatieve afdeling.


Magneet voor creatief talent

Creatieve gebruikers stellen hoge eisen aan hun tools. Het moet optimaal presteren en betrouwbaar zijn. En ja, het blijven perfectionisten. Dus het moet er vaak ook nog mooi uitzien. Organisaties die hier aan kunnen voldoen halen niet alleen het beste uit hun medewerkers, het heeft een aantrekkende kracht op nieuw creatief talent.

Creatieve applicaties, juiste licentievorm en bijpassende hardware? Wij helpen je!


Design

Als grootste Adobe Reseller binnen de Benelux adviseren wij organisaties welke applicaties onmisbaar zijn voor creatieve medewerkers. Maar niet alleen inhoudelijk voor de gebruiker zelf maar tevens over welke licentievorm het beste past bij de (IT) organisatie. Flexibiliteit, kostenbeheersing en beheer staan hierbij centraal.


Veilig Samenwerken

Met onze cloudapplicaties laten wij grafische gebruikers beter samenwerken dan ooit. Grote bestanden kunnen snel en veilig worden gedeeld en bewerkt. Omdat het bij veel creatieve afdelingen gaat om intellectueel eigendom voldoen deze aan hoge beveiligingsstandaarden. Het gedoe (en risico) met fysieke datadragers is verleden tijd.


Hardware Advies

Met ons ruime aanbod in krachtige (mobiele) workstations, monitoren, printers, plotters en toebehoren kunnen wij voorzichtig stellen dat wij alles kunnen leveren waar een creatief persoon zijn hart sneller van gaat kloppen. Maar het begint bij een goed afgewogen keuze. Onze gecertificeerde Solution Advisors hebben kennis over jouw branche en de specifieke hardware vereisten die nodig zijn voor de creatieve afdeling.


Maatwerk

De beste grafische tools vragen om maatwerk oplossingen. Een Architect zal bijvoorbeeld een andere configuratie nodig hebben dan een Video Editor. Daarom bieden wij een groot scala aan maatwerk configuraties aan die tot aan de kleinste details kunnen worden samengesteld. Afgestemd op de individuele eisen, bedrijfsomgeving en beleid.


Referentiecase

Wij laten onze klanten graag vertellen over hun ervaringen. Lees in onze klantreferenties welke uitdagingen wij voor ze hebben opgelost op het gebied van een werkplek voor creatie en ontwerp.


Whitepaper

Lees onze in onze whitepaper ‘In 7 stappen naar een moderne werkplek’ welke blauwdruk wij hebben ontwikkeld om organisaties toekomstbestendig te maken.


Blog

Benieuwd naar nog meer content over creatieve applicaties, licentievormen en bijpassende hardware? Bekijk onze contentpagina en lees onze blogs hierover.