Aces Direct. Blijf gaan.
Zoeken
Zoeken

Terugblik 2022 bij Aces Direct

Terugblik 2022 bij Aces Direct

Ook in 2023 blijven we gaan

We delen ook in het nieuwe jaar graag onze kennis, expertise, blogs en nieuws met jou. Wil jij niets missen in 2023? Snappen we 😉

Het einde van 2022 is in zicht. Aces Direct beleefde een mooi jaar met veel mooie hoogtepunten, ontwikkelingen en samenwerkingen met klanten en partners. We laten de kans niet voorbij gaan om je nog eens mee te nemen in het afgelopen jaar.

In 2021 lanceerden we onze nieuwe merkidentiteit en werkten het afgelopen jaar actief aan het zichtbaar maken hiervan. Niet alleen naar de buitenwereld toe, zoals via onze LinkedIn-pagina, podcasts en een radiocommercial, maar ook intern. We gingen over naar een nieuw CRM om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn en naar nieuw telefonieplatform voor een betere bereikbaarheid voor onze klanten. We hebben mooie nieuwe klanten verwelkomd die passen bij onze teams en de focus op branchegericht werken. Om onze klanten en collega’s te helpen te blijven gaan, verdiepten we ons in pragmatisch projectmanagement om onze processen nog beter te maken.

We werken iedere dag met alle collega’s hard aan ons doel: dé IT-Business Partner worden. En daar hoort ook bij dat we samen plezier maken. Zo werd onze Boulevard drie keer omgetoverd tot Aces Casino en organiseerden we de eerste Thuiswerken op kantoor-dag. En als klap op de vuurpijl was er, na twee jaar wachten, eindelijk onze jubileumreis naar Lissabon!

In deze krappe arbeidsmarkt is het ook voor Aces Direct een uitdaging om nieuwe collega’s aan te trekken. Gelukkig hebben wij een fantastisch HR-team dat meebeweegt en niet bang is de boel anders aan te pakken om de juiste kandidaten te vinden. Dankzij hun inzet en vernieuwende ideeën, zoals het omdraaien van het sollicitatieproces en de arbeidsovereenkomst op één pagina, hebben we meerdere teams verrijkt met nieuw talent.

Ons managementteam keek tijdens hun jaarlijkse MT-dagen niet alleen terug op de behaalde resultaten, maar ging ook aan de slag met de strategie voor het nieuwe jaar. Zodat we met het hele Aces Direct team kunnen blijven gaan.

Ieder jaar onderzoekt Computable wie de beste Nederlandse werkgevers voor IT’ers zijn. Medewerkers van bedrijven ranken werkgevers op verschillende onderdelen. Wij zijn enorm trots dat wij dit jaar de 5e positie hebben behaald. Ons geheim? Oprechte aandacht en interesse voor onze collega’s.

Aces Direct is daarnaast met de andere bedrijven van EyeTi groep door Deloitte uitgeroepen tot Best Managed Company 2021/2022. Een fantastische waardering voor onze inzet om de beste kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Ook dit jaar heeft ACES Direct voldaan aan de strenge voorwaarden van de certificeringen ISO 9001, ISO 14001 en de MVO en CO2 prestatieladder. We hechten veel waarde aan kwaliteitsmanagement, en zijn trots deze certificeringen opnieuw te hebben behaald.

Onlangs werden de nominaties voor de Dutch IT Channel Awards 2022 bekendgemaakt. We zijn trots dit jaar niet één, maar twee nominaties in de wacht te hebben gesleept (VAR of the Year en CxO of the Year). Hoe mooi zou het zijn als we in ons eindejaarsbericht van 2023 kunnen melden dat we gewonnen hebben? Daar hebben we stemmen voor nodig! Stemmen kan tot en met 17 februari 2023 via www.dutchitawards.nl.

Wij helpen organisaties te blijven gaan met de beste IT-oplossingen. Samen met onze partners. We kregen de status Apple Authorized Reseller, waardoor we onze klanten van A tot Z kunnen helpen met Apple in Business. We kregen daarnaast van HP de status HP Amplify Partner, zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen met oplossingen van HP. Ook met Samsung bereikten we mooie resultaten en na jarenlange samenwerking mogen we ons Samsung Platinum Partner noemen.

Van Adobe ontvingen we de award ‘Growth Driver for Cloud Marketplace’. De betrokkenheid van onze collega’s om proactief te groeien was voor Adobe de belangrijkste reden om ons deze onderscheiding toe te kennen.

Ons Y_O_T (Your OEM Team) werd bovendien benoemd tot HPE OEM Integrator of the Year.

Bij Aces Direct hielden we ons ook in 2022 actief bezig met de wereld om ons heen. We steunen maatschappelijke initiatieven op het gebied van mens, maatschappij en milieu die passen bij ons als organisatie. Op World Cleanup Day staken we bijvoorbeeld de handen uit de mouwen om zwerfafval op te ruimen.

Ons motto is ‘’kinderen zijn de toekomst’’. Daarom waren we dit jaar trotse hoofdsponsor van de Kids Swim to Fight Cancer. Ruim 200 kinderen doken op zondagmiddag 11 september bij de Piushaven in Tilburg het water in om geld in te zamelen voor dit mooie doel. Sven van Boxtel ontving daarnaast de 14-jarige Ibrahim die, dankzij het project Baas van Morgen van JINC, voor een dag op de stoel van Managing Director mocht zitten. Villa Pardoes is een van onze vaste partners waarmee we inmiddels een aantal mooie tradities hebben opgebouwd. We bakten pannenkoeken, doneerden vakantie-uren en hielpen de Villa in kerstsferen te brengen.

Het was een mooi jaar voor Aces Direct. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze 22 hoogtepunten (en meer, maar 22 vonden we een mooi getal). Namens het hele Aces Direct team een prachtig nieuw jaar gewenst. Laten we samen blijven gaan in 2023.

Ook in 2023 blijven we gaan

We delen ook in het nieuwe jaar graag onze kennis, expertise, blogs en nieuws met jou. Wil jij niets missen in 2023? Snappen we 😉